Minnesota

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Minnesota

Nekretnina za prodaju u Minnesoti

Minnesota graniči sa sjeverom s Kanadom, na jugu s Iowom, na istok s Winsconsinom, na zapadu sa Sjevernoj Dakoti i Južnoj Dakoti

Minnesota je 32. savezna država Sjedinjenih Američkih Država i ima 4.919.479 stanovnika. Glavni grad je Sveti Pavao, ali najnaseljeniji grad je Minneapolis; ostali relevantni centri su Duluth, Rochester i Bloomington.

Minnesota je poznata po jezerima, hladnoj klimi i "Midwestern Minnesota Nice".

Poznat kao zemlja deset tisuća jezera, Minnesota je najbrojnija država u zemlji, a često se navodi kao jedna od najzdravijih država u Americi, tako da je vrlo ugodno mjesto gdje se traži prodaja imovine u Minnesoti.

No pitanje je na tržištu nekretnina u Minnesoti koja je 2018. godine snažna.

Ako želite kupiti nekretninu za prodaju u Minnesoti morate znati da je zatvorena prodaja pala za 6% u odnosu na prošlu godinu, s prodajom od 4%.

Postoji poboljšanje cijena u odnosu na prošlu godinu. Kuće u Minnesoti i dalje su cijenile vrijednosti, ali nešto niže od nacionalnog prosjeka. Prosječna cijena nekretnina za prodaju u Minnesoti u prošloj su godini povećana za 8,2%, a očekuje se da će vrijednost u sljedećoj godini povećati za 4,9%.

Čimbenici koji utječu na tržište nekretnina u Minnesoti 2018. godine su različiti.

Inventar ostaje najveći faktor za tržište nekretnina u Minnesoti. Od prosinca 2016. do prosinca 2017. godine inventar je pao 27,5%, što je rezultiralo najnižim za tržište nekretnina u Minnesoti od 2004. godine.

Sigurno je pravo tržište za prodavatelja koji ima imovinu za prodaju u Minnesoti. Ponuda je i dalje niska, jer potražnja ostaje visoka, pomažući povećanju cijena kuća.

To znači da će ne samo stambena ponuda biti važna za promatranje 2018., već i raspoložive cijene.

Stručnjaci predviđaju da će stope do kraja godine dosegnuti 5%, što će utjecati na ono što kupci mogu priuštiti. To bi moglo dovesti do smanjenja prosječne prodajne cijene, ali stručnjaci nisu zabrinuti jer su još uvijek ispod stopa hipoteke od 8% nedavne recesije.

Najbolja mjesta za život i gdje potražiti nekretnine za prodaju u Minnesoti su različite.

Gotovo 60% Minnesote živi u gradskom području Twin Cities. To se sastoji od Minneapolisa, najbrojnijeg grada u Minnesoti, glavnog grada Sv. Pavla i okolne periferije.

I St. Paul i Minneapolis su vrlo življivi gradovi s pristupačnim prosječnim prodajnim cijenama koje se i dalje sve više povećavaju.

Časopis Forbes također je u posljednje vrijeme proglasio Minneapolisu kao najzdraviji grad u Americi pa je vrlo dobro pretražiti nekretninu za prodaju u Minnesoti.

Gradsko područje Twin Cities je trinaesti po veličini gradsko područje u zemlji. Osim toga, u Minnesoti ima 17 gradova s ​​populacijama od preko 50.000. Južna predgrađa Twin Cities, kao što je Lakeville, imaju koristi od vrhunskih škola, stalnog i rastućeg stambenog tržišta.

Na tržištu nekretnina u Minnesoti 2018. godine nastavit će se stabilan rast prosječnih prodajnih cijena, no morat će se boriti s padom dionica i prodajnih sredstava koja se događaju iznad nacionalne razine. Prodavači mogu uživati ​​u obilju potražnje i nedostatku ponude.

  •  
    Harmony: Grad Minnesota gradi paladin!

    Harmony: Grad Minnesota gradi paladin! Želim uložiti Ali gdje? Želim ići i živjeti u inozemstvu Ali kako? Nemojte se pitati ova pitanja! Vaše je rješenje u ovom kratkom članku. U pravu si, samo se moraš udobno smjestiti i naoružati kemijskom olovkom i papirom kako biste zacrtao sve savjete kako ...

 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB